Leirit

P7100735

Lasten ja nuorten LEIRIT 

Kiitos kaikille ihanille leiriläisille. Kesä 2018 oli tallimme 23. leirikesä!

 

Leirit sisältävät: majoituksen ja täysihoidon (tallilla valmistettua kotiruokaa 4x/vrk), ratsastusta 10h (lastenleirillä 8h) kentällä ja maastossa islanninhevosilla, hoitohevonen, uimista ja hevosten uittoa (säävaraus), kärryajelua shettiksillä, leirikisat palkintoineen.
Lastenleiri 9-11-vuotiaille,  riittää että on kokeillut ratsastamista. Issikkaleiri alkaen 12-vuotiaille, tasovaatimuksena käynti, ravi ja laukka. Ikärajat ohjeellisia ja neuvoteltavissa.
Talliltamme löydät ihanien issikoiden lisäksi shetlanninponit, aasin, tallikissat ja lauman corgi-rotuisia koiria.

Ilmoittaudu sähköpostitse, marianne@jaakkolantalli.com. Sähköposteihin jotka ovat tulleet perille vastataan aina.
Mainitse leiriläisen nimi, ikä, leirin numero, huoltajan sähköiset yhteystiedot, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot (vähälaktoosinen diagnosoitu ruokavalio ja yksittäiset ruoka-aineallergiat huomioimme sisältyen leirin hintaan, muista ja niiden lisämaksusta on neuvoteltava erikseen ennen ilmoittautumista).
Kun saat vastauksen sähköpostiiisi maksa varausmaksu viikon sisällä tilille FI10 5111 0620 0013 42, näin varauksesi on voimassa. Varausmaksua ei palauteta. Maksun tietoihin leiriläisen nimi ja leirin numero.

Loppumaksu maksetaan tilille 14vrk ennen leirin alkua, emme lähetä laskua. Toukokuussa tulee sähköpostitse leirikirje. Leirille saavutaan ensimmäisenä päivänä klo 10-12 ja leiri päättyy klo 17. Mahdollinen leirin peruutus 21vrk ennen leirin alkua, tämän jälkeen leiristä peritään taysi maksu. Leiriläisellä tulee olla voimassaoleva tapaturmavakuutus. Peruutusten/sairastumisen varalta suosittelemme omaa matkavakuutusta.